Avis Cibum in Portugal

Jan en Bruno

Ook in Portugal hebben vogelliefhebbers kennisgemaakt met de producten van Avis Cibum. Jan Pinkster van Avis Cibum reisde begin 2020 naar Portugal om zijn handdruk te geven aan een samenwerking met Bruno van Carduelis Pro.

Een product dat goed werkt, verkoopt zichzelf. Vandaar dat ook vogelliefhebbers in Portugal hoorden over Avis Cibum. Toen Jan Pinkster dit jaar naar de Mondial afreisde, kwam van het een het ander. Op een mooie dag in Portugal werd afgesproken dat de producten van Avis Cibum ook beschikbaar worden gesteld aan de Portugese markt.

Portugal vogelland

Portugal staat bij vogelliefhebbers bekend als een land waar je de prachtigste vogels kunt spotten in een schitterende omgeving. In de Algarve bijvoorbeeld kun je eropuit trekken om de steenuil, de roodborsttapuit, de hop, de blauwe ekster en nog vele andere vogels in het wild te zien.

U kunt daar ook bijeneters bewonderen, die in Nederland eigenlijk alleen in gevangenschap voorkomen. In een relatief klein gebied (zo’n 5000 vierkante kilometer) kunt u ongeveer 300 vogelsoorten ontdekken.

Niet zo gek dat de Portugezen dol zijn op vogels. In het wild, maar ook in de volière!

Onze BreedPower en Handopfok over de grens

Vanaf nu zijn bijvoorbeeld onze populaire BreedPower Conditioner, Handopfok en Universeel Plus ook in Portugal te bestellen. Wij zijn eerlijk gezegd best een beetje trots dat onze producten internationaal opgemerkt worden. Vogels en vogelliefhebbers zijn overtuigd!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.