Mondial 2020 in Matosinhos (Portugal)

AVIS CIBUM OP MONDIAL 2020

Van 18 tot 27 januari was de Mondial 2020 in Matosinhos (Portugal): de wereldkampioenschappen voor zang- en siervogels. Reden voor Jan Pinkster van Avis Cibum Bird Supplements om het vliegtuig te pakken om zich te laten inspireren door de mooiste vogels ter wereld. Lees hier onze impressie van hét evenement van het jaar voor vogelliefhebbers.

De place to be voor vogelliefhebbers

Het is altijd bijzonder om met zo veel vogelliefhebbers samen te zijn. Het delen van een passie brengt mensen bij elkaar. Dat is te merken op de 68ste editie van de Mondial, dit jaar in Portugal. Het is een mooie wereld, de wereld van vogelliefhebbers.

Drukte op de Mondial 2020

Pronken met veren

Er is genoeg te doen en te zien op het tentoonstellingsterrein van de Mondial. De mooiste vogels, met de grootste zorg gekweekt, vechten met elkaar om de meeste aandacht. De keurmeesters kijken rond en beoordelen kritisch de verschillende kenmerken van elke vogel. De ene lijkt nog meer met zijn veren te pronken dan de andere.

Prachtige kleuren

Wedstrijdvogels moeten kunnen pronken met mooie veren en prachtige kleuren. Niets zo mooi als een vogel die zijn natuurlijke kleurenpracht heeft. Avis Cibum is expert als het gaat om vogelsupplementen en heeft onder andere Tagetes ontwikkeld, een natuurlijke kleurstof waarmee een vogel spatzuivere en heldere kleuren ontwikkelt. Kleuren zoals die te zien waren om de Mondial 2020.

PRIJSWINNAARS

Ook al zijn er nog zo veel mooie vogels, er kan er steeds maar één de mooiste zijn.

Gratis advies

De Mondial 2020 in Matosinhos (Portugal) was een groot succes. Een feest om mee te maken. Het geeft Avis Cibum weer de inspiratie en motivatie om vogelsupplementen te maken waardoor siervogels het beste tot hun recht komen. Avis Cibum geeft u graag advies bij het kweken met siervogels. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.