Hoe gebruikt u BreedPower Conditioner?

Zoals u weet pleiten wij al lang voor zelfgemaakt eivoer. Dit om verschillende redenen, die u kunt teruglezen in ons artikel over zelf eivoer maken. Maar in het kort: het is goedkoper, beter én leuker. Dat zijn allemaal dingen die onze hobby leuk maken, toch?

De formule

Wat maakt BreedPower Conditioner een formule waar het vogellichaam bij floreert? Dat zijn essentiële voedingstoffen waar hij echt behoefte aan heeft, vooral in tijden dat er extra veel van hem of haar gevergd wordt.

  • Gecertificeerd bloedplasma. Dit bevordert de opbouw van het spierweefsel en de vleesmassa.
  • Vitamine A en natuurlijke vitamine K1 en K2. Deze vitamines zijn cruciaal voor een gezonde botmatrix en een optimale botstructuur. Het bevordert ook de groei van de embryo.
  • Probioticum voor de weerstand van uw vogels.

Gebruiksaanwijzing

Er zijn meerdere manieren om BreedPower Conditioner in te zetten. Kijk voor inspiratie ons artikel over zelf eivoer maken maar eens. Een paar opties:

Zelfgemaakt onderhouds-/opfokeivoer:

1 hardgekookt ei (10-12 minuten koken)
60 gram paneermeel of fabriekseivoer
25 gram BreedPower Conditioner

Kweekeivoer/jonge vogels

1 hardgekookt ei
30 gram paneermeel of twee beschuiten
25-30 gram BreedPower Conditioner

Gebruik met fabriekseivoer

1000 gram fabriekseivoer
3-4 hardgekookte eieren
30-40 gram BreedPower Conditioner

Ik wil daar toch bij opmerken dat de beste resultaten worden bereikt met volledig zelfgemaakt eivoer.

Op naar een succesvol broedseizoen

Resultaten uit het verleden geven zeker beter inzicht in de toekomst. Terugkijkend op al die mooie broedseizoenen kan ik niet anders zeggen dan dat een optimaal broedseizoen afhankelijk is van optimale voeding. Het is niet voor niets dat onze BreedPower Conditioner kampioensvogels heeft gevoed. Ik blijf het daarom zeggen: geef uw vogel het beste!