Handopfok Plus incl. Kropnaald

12,75

Avis Cibum Handopfok Plus incl. Kropnaald

Speciaal voor kleine vogels (waaronder ook kanaries) hebben we onze Handopfok Plus. Deze speciale handopfok van Avis Cibum heeft een fijnere structuur en komt met een gratis kropnaald. Perfect om kleine vogels met de hand te voeren.

Categorie:
Hungry nestlings.

Hungry nestlings.

Waarom Avis Cibum Handopfok Plus + gratis Kropnaald?

Avis Cibum Handopfok Plus is een extra fijne handopfok. Het handige combipakket van deze handopfok plus kropnaald is speciaal voor het toedienen handopfok aan kleine (tropische) vogels, waaronder ook kanaries. Het bevat speciale buildingblocs als bloedplasma, vitamine A, K1&K2 en probioticum voor een optimaal voer voor uw jongen.

Wanneer handopfok toepassen?

Er kan een noodzaak ontstaan om over te gaan op handopfok, bijvoorbeeld als de oudervogel doodgaat, de ouders weigeren te voeren, als er meerdere jongen in één broed zitten en de jongste niet genoeg wordt gevoerd. Handopfokvoer wordt heel vaak als dwangvoeding verstrekt bij zieke of verzwakte vogels.

Handopfok met wetenschappelijke basis

Avis Cibum Handopfok Plus is een voeding die is ontwikkeld op wetenschappelijke basis. Het is speciaal gemaakt om kleine vogels te voeren. Het heeft een extra fijne structuur en kan via de meegeleverde kropnaald (0,8mm) toegediend worden.
Voeg nooit toevoegingen toe aan het handopfok. Dit verstoort de samenstelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handopfok Plus incl. Kropnaald” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *