Avis Cibum Eiwit-98

21,95

Eiwit-98 pure aminozuren

Soms kan je vogel wat extra energie gebruiken, bijvoorbeeld als hij opgroeit, in de rui is of een kuur heeft gehad. Eiwit 98 van Avis Cibum geeft je vogel de eiwitboost die hij nodig heeft. Eiwit 98 is bovendien vogeleiwit zonder luteïne van ei of andere producten. Dat maakt dit product ook zeer geschikt voor kwekers van b.v. mozaïekkanaries.

Ook te gebruiken als eiwittoevoeging op zelfgemaakt eivoer zoals zachtvoeders of nectars.

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Voor welke vogels is Eiwit-98 geschikt?

Eiwit 98 is speciaal voor vogels die extra energie nodig hebben. Aminozuren of eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen van elke levend wezen, dus ook voor vogels. In sommige situaties hebben vogels extra eiwitten nodig. Denk aan opgroeiende vogels, vogels die in de rui zijn en vogels die een kuur hebben gehad. Eiwit 98 levert pure aminozuren en dragen bij aan de opbouw van het vogellichaam.

Enkele kenmerken Eiwit-98

  • Alle eiwitten die een vogel nodig heeft
  • Extra energie
  • Eiwit zonder luteïne van ei
  • Perfect als toevoeging op eivoer of zachtvoeders

Speciaal voor mozaïekkanaries

Voor goede resultaten op shows mogen vogels zoals mozaïekfactorige kleurkanaries geen nestkleur in de pennen hebben. Eiwit 98 is een vogeleiwit zonder luteïne of caroteen. Dat maakt Eiwit 98 een onmisbaar vogeleiwit speciaal voor de kweker van mozaïekkanaries.

 

Gebruiksaanwijzing en toepassing

Houd je aan de gebruiksaanwijzing op de verpakking en zorg dat je vogels de goede hoeveelheid Eiwit-98 krijgen. Let op: een overdosering kan schadelijk zijn. Zie verpakking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avis Cibum Eiwit-98” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *