Tarwekiem olie 150ml

10,00

Fles 175 ml – € 9,75

Tarwekiemolie is een koudgeperste, goudgele olie die is gemaakt van de kiemen van tarwekorrels. Het staat bekend als middel om de vruchtbaarheid te vergroten bij onze vogels. Tarwekiemolie bevat specifieke bestanddelen, waaronder een zeer grote hoeveelheid natuurlijk vitamine E.

Daarnaast beschikt tarwekiemolie over octanasol. Dit is een wasachtige alcoholester en vergroot onder meer de energie en kracht en het uithoudingsvermogen, verbetert de weerstand tegen de gevolgen van stress, verlicht spier spasmen, verscherpt de reflexen en verbeterd de hartslag. Deze stof octanasol, heeft een positieve invloed op stress. En stress is iets dat je moet voorkomen tijdens de broedperiode. Tarwekiemolie bevordert de immuniteit in de vogels.
De effecten van tarwekiemolie zijn veel groter dan die van tarwekiem vlokken. De olie bezit een dichtere concentratie aan werkzame stoffen als octacosanol en vitamine E. De effecten van tarwekiemolie zijn veel groter dan die van tarwekiemvlokken. De olie bezit een dichtere concentratie aan werkzame stoffen als octanasol en vitamine E.

Verpakking: aluminium fles 175 ml + maatspuit
Dosering: 5ml per kg zaad of zachtvoer, niet water oplosbaar.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tarwekiem olie 150ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *