Mariadistel olie 150ml

14,95

Fles 150ml. €14,75

De mariadistel is een van de meest gebruikte planten bij onze Europese cultuurvogels. Als de distel uitgebloeid is, beginnen zich glanzende, zwarte zaden te vormen met witte haren. Dit zaad is favoriet bij kwekers van goudvinken en haakbekken, maar voor de kleinere vogels is het harde zaad vaak moeilijk te pellen. Dit is zonde want mariadistel bevat ontzettend veel goede natuurlijke vetzuren,vitaminen en een hoge dosis flavonoide (silymarine). Door mariadistelolie te gebruiken kunt u dit aan al uw vogels voeren. De werking hiervan is al lang bekend en dateert al van vele jaren terug. Meer dan 2000 jaar geleden werd de distel al gebruikt bij het genezen van obstructies in de lever of het genezen van geelzucht. Door het gebruik komen de levercellen en de leverenzymen weer op gang.

Bij onze vogels verstrekken wij deze mariadistel olie vaak bij leverproblemen. Ook ondersteunt het bij aansterking na ziekte, longontsteking, geelzucht, leverstoornissen en leverontsteking. Een van de werkzame stoffen is het silymarine. Een natuurlijk ingrediënt voor een natuurlijke ondersteuning bij leverproblemen.

Mariadistel kan door het zaadmengsel of zachtvoer gemengd worden. Ook uitermate geschikt om aan uw insecten te plakken en vervolgens insectenstrooipoeders er aan vast te kleven.

Werkzame bestanddelen: vluchtige olie, bitterstof, flavonoide (silymarine), histamine.

Bestanddelen: Linolzuur 48,9 %, Oliezuur 28,1 %, Palmitinezuur 8,5 %, Stearinezuur 6 %, Arachinezuur 3,7 %, Beheenzuur 2,3 %, Eicosenoic zuur 1 %

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Beoordelingen

  1. Edwin

    Zo nu en dan gebruik ik mariadistel-olie om de lever van m’n vogels gezond te houden. Daarnaast is het ideaal om het in de winter als “kleefstof” voor je vitaminepoeder te gebruiken, als dit met water niet meer mogelijk is.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *