Propolis extract 15% 050ml

4,95

Propolis extract 15% vloeibaar

Propolis extract is een natuurproduct afkomstig uit bijenkasten. Bijen maken deze stof als bescherming tegen schimmels en bacteriën in hun bijenkast en houden hiermee het volk gezond. Al vanaf de middeleeuwen wordt dit krachtige natuurproduct gebruikt als genezing en voorkoming van allerlei ziekten. Avis Cibum propolis extract is een krachtige extractie van propolis met alleen natuurlijke propolis, zo rechtstreeks van de imker.

Propolis wordt gebruikt ter voorkoming van baceriele infecties, schimmels, kropinfectie en verbeterd de algemene weerstand van uw vogels. Het wordt ook wel een natuurlijk antibioticum genoemd maar kent geen nadelige bijwerkingen zoals resistentie en aantasting van de darmflora.

Gebruik:

Propolis kunt u preventief wekelijks door het drinkwater toedienen of in de vorm van een kuur 5 opeenvolgende dagen door het drinkwater toedienen.

Dosering:

2,5 ml per liter drinkwater. Er kan  bij gebruik een lichtbruine aanslag op uw drinkbakjes of flessen verschijnen, dit is een natuurlijke afzetting en kan geen kwaad voor uw vogels. Na afloop van de propolis kuur (bij meerdere dagen) kunt u de aanslag verwijderen door de flesjes even af te wassen in warm water met afwaszeep of een beetje chloor.

Verpakking:

50 ml flacon of 175 ml fles met doseerpipet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propolis extract 15% 050ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *