LoriPro Dry

49,95

Onze droge lori voeding is geschikt voor alle lori’s, hangpapagaaien en swiftparkieten. Door het voeren van Lori-Pro Dry verminderd u de kans op schimmel, wat de algemene conditie van uw vogels zal verbeteren. Het voeren van Lori-Pro Dry zorgt daarnaast voor een vastere ontlasting wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Zorg naast het droge Lori-Pro Dry altijd voor voldoende vers drinkwater.

Categorie:

Lori’s behoren tot de nectaretende papegaaiachtigen. In het wild leven ze van stuifmeel, nectar, fruit en insecten. In gevangenschap krijgen lori’s vaak loripap. Het nadeel van pap is dat het na een paar uur niet meer dezelfde samenstelling heeft en begint te bederven. Bacteriën en schimmels beginnen zich al snel te ontwikkelen in de pap en naar enkele uren kan loripap met warm weer al bedorven zijn wat kan leiden tot de sterfte van jonge vogels en zieke oudervogels.

Lori-Pro Dry is een nieuwe lorivoeding, op basis van de nieuwste inzichten op het gebied van diervoeding, en is ontwikkeld in samenwerking met dierentuinen, kwekers en voedingsspecialisten. Onze droge lori voeding is geschikt voor alle lori’s, hangpapagaaien en nectaretende parkieten. Door het voeren van Lori-Pro Dry verminderd u de kans op schimmel, wat de algemene conditie van uw vogels zal verbeteren. Het voeren van Lori-Pro Dry zorgt daarnaast voor een vastere ontlasting wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Zorg naast het droge Lori-Pro Dry altijd voor voldoende vers drinkwater.

U kunt uw vogels over wennen op droge voeding door de Lori-Pro Dry eerst aan te lengen met water tot een vrij dikke pap of door het poeder over wat vers fruit te strooien. Zet naast deze voeding ook een bakje droge Lori-Pro ernaast en de vogels zullen hier dan alvast van gaan ‘snoepen’. Vervolgens kunt u na ongeveer een week de pap of fruit geleidelijk aan verminderen zodat de vogels voorzichtig gedwongen worden om de droge voeding op te nemen. Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Lori-Pro wordt ook gebruikt bij de World of Birds Foundation in Erica, waar alle Lori soorten op Lori-Pro Dry van Avis Cibum gehouden worden. Ook de moeilijkere soorten lori’s doen het prima op onze voeding en er zijn in 2017 zelfs 2 Johnstone’s Lori’s (Trichoglossus johnstoniae) geboren op onze voeding.

Verpakking: 4 kilo emmer

Samenstelling: Granen, Graanbijproducten, ei-producten, Plantaardige eiwitextracten, suikers, algen, mineralen en vruchtenextracten.

Analytische bestanddelen per KG: Ruw Eiwit 246 g, Ruw Vet 69 g, Koolhydraten 516 g, RC 18 g, Ruwe As 33 g, Calcium 1,0 g, Ijzer 34,0 mg, Magnesium 1,4 g, Fosfor 0,4 g, natrium 0,5 g.
Toegevoegde vitaminen en mineralen per KG: Vitamine A 24.000 IE, Vitamine C 2000mg, Vitamine D3 5.000 IE, Vit. E (Alpha Tocopherol) 100 mg, Vitamine K3 1mg.

Gewicht 4 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LoriPro Dry” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…