Handopfok Plus – 500g | 900g | 2000g

From 12,75

Speciaal voor kleine vogels (waaronder ook kanaries) hebben we onze Handopfok Plus. Deze speciale handopfok van Avis Cibum heeft een fijnere structuur en kan dus gebruikt worden om kleine vogels met de hand te voeren.

Kies hieronder uit: 500g | 900g | 2000g

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Waarom Avis Cibum Handopfok Plus?

Dit is een extra fijne handopfok. Deze handopfok extra fijn en daarom speciaal voor kleine (tropische) vogels, waaronder ook kanaries. Het bevat speciale buildingblocs als bloedplasma, vitamine A, K1&K2 en probioticum voor een optimaal voer voor uw jongen.

Wanneer handopfok toepassen?

Er kan een noodzaak ontstaan om over te gaan op handopfok, bijvoorbeeld als de oudervogel doodgaat, de ouders weigeren te voeren, als er meerdere jongen in één broed zitten en de jongste niet genoeg wordt gevoerd. Handopfokvoer wordt heel vaak als dwangvoeding verstrekt bij zieke of verzwakte vogels.

Handopfok met wetenschappelijke basis

Avis Cibum Handopfok Plus is een voeding die is ontwikkeld op wetenschappelijke basis. Het is speciaal gemaakt om kleine vogels te voeren. Het heeft een extra fijne structuur en kan via de meegeleverde kropnaald (0,8mm) toegediend worden.
Voeg nooit toevoegingen toe aan het handopfok. Dit verstoort de samenstelling.

Gewicht Niet beschikbaar
Selecteer gewicht

500g, 900g, 2000g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handopfok Plus – 500g | 900g | 2000g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *