CalciPro 250g

5,75

Pot 250 gram – € 5,75

Plastic measuring scoop of white powder (whey protein) against grunge wood background

Plastic measuring scoop of white powder (whey protein) against grunge wood background

Avis-Cibum Calci-Pro heeft een calciumbron uit de oester. Het mineraal calcium (calciumcarbonaat) is onontbeerlijk voor een gezonde bot ontwikkeling. Het zorgt voor een stevig en gezond skelet.
Het is tevens nodig voor goed functionerende spierfunctie, bloedstolling en het ondersteund de neurotransmitters voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. De vitamine in Avis-Cibum Calci-Pro dragen bij aan een verbeterde opname van de calcium aan de botmatrix en ondersteunen het immuunsysteem voor een optimale calciumopname. Ook het mineraal mangaan ondersteund deze botvorming. Het vitamine D3 is een grote factor in deze omzetting, het verhoogd de opname in de botmatrix, zeker bij vogels die weinig zonlicht krijgen door hun verblijf in de broedkooi. Het vitamine K ondersteund het vasthouden van kalk in het botgestel. Het draagt bij aan bij aan het behoud van een gezond botstelsel en ondersteund de calcificering bij jonge vogels. Botontkalking kan ontstaan als we te weinig calcium verstrekken. Dan neemt het lichaam calcium uit het botgestel en verzwakt zo de botten. Deze worden broos.

ZWat kunt U aan botontkalking doen?
Zorg voor voldoende beweging, verstrek via Calci-Vit de calciumbron en vitamine D3. Zonlicht zal de vorming van vitamine D3 doen toenemen.

Dosering:
Advies is om zeker in de broedperiode 1% (10 gram p/kg.) door het voer te mengen.
Belangrijk: Calci-Vit is NIET wateroplosbaar. Gebruik daarvoor onze vloeibare wateroplosbare calcium.

AVIS-CIBUM, OOG VOOR KWALITEIT. UW VOGELS ZIJN HET WAARD!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gewicht 250 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CalciPro 250g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *