Welkom bij Avis Cibum!

De beste supplementen voor uw vogels

Avis Cibum is een webshop van en voor vogelliefhebbers die gerund wordt door Jan Pinkster. Avis Cibum is ontstaan uit het idee dat vogels beter verdienen dan het vogelvoer uit de fabriek. Wij gunnen onze vogels het beste en hebben daarom producten ontwikkeld die alles bevatten waar onze vogels behoefte aan hebben. Wij bezuinigen niet op kwaliteit en blijven voortdurend zoeken naar verbetering. 

Europese cultuur- en insectenetende vogels

Door onze kennis en ervaring in het houden en kweken van onder andere Europese cultuurvogels en diverse uitheemse insecteneters kwam bij ons steeds vaker de vraag om advies omtrent het houden, kweken en de voeding van onze vogels. Juist al deze vragen over de voeding en de daarbij behorende producten en supplementen zijn voor ons de overweging geweest om een aantal basisproducten te laten ontwikkelen voor specifiek Europese cultuur- en insectenetende vogels.

Nu zult u denken zijn er al niet genoeg producten op de markt? Juist hierop springen wij in door ons productassortiment te beperken tot een aantal basisproducten die essentieel zijn voor veel Europese en vruchten/insectenetende vogels. Onze producten zijn makkelijk in gebruik en wij voorzien u graag van advies over onze producten.

Samenwerking met voedingsexperts

Daarvoor hebben we Avis Cibum (dit betekent vrij vertaald Vogel Voeding) opgericht. Avis Cibum Bird Supplements heeft een team van nutritionisten en voedingsdeskundigen om zich heen om een aantal basisproducten en supplementen te ontwikkelen. Avis Cibum levert op grond van wetenschappelijke bewijzen een assortiment supplementen van hoge kwaliteit, die worden aanbevolen door bekende houders en kwekers van de Europese cultuurvogels en insectenetende vogels. Wij maken dus voeding voor allerlei soorten vogels, ook voor parkieten en papegaaien.

Avis Cibum producten zijn samengesteld door toonaangevende voedingsdeskundigen en nutritionisten van bekende fabrikanten uit de vogelwereld binnen Europa en Amerika. Door onze jarenlange ervaring in het houden en kweken van vogels uit onze doelgroep zijn wij met de expertise van de aan ons verbonden nutritionisten tot een aantal specifieke producten gekomen voor deze vogels.

Hartelijke groet,

Jan Pinkster
Avis Cibum

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren