Laatste nieuwsberichten

Avis Cibum feliciteert Rene Schonewille

Met een grijns van oor tot oor kwam René Schonewille bij Avis Cibum op de stand tijdens de COM Mondial in Zwolle. We vroegen hem naar de reden van die brede glimlach. Hij toonde mij 2 onderscheidingen; waar zijn die voor? Vroeg ik René. Waar na hij vol trots vertelde dat hij voor zijn Magellaansijs een bronzen plak had gekregen en dat hij voor zijn Elegant parkiet een gouden plak had gewonnen.

Lees meer…

Mondial 2019 Zwolle – een groot succes

Avis Cibum was met een stand aanwezig op de Mondial Vogelshow in Zwolle. 25000 vogels uit 26 landen waren te bewonderen en vielen in de prijzen. Naast de geweldige show was het goed met de vele vogelliefhebbers en klanten van Avis Cibum kennis te maken. We willen iedereen die onze stand heeft bezocht hartelijk bedanken.

Nieuwe verpakkingen vloeibare vitaminen

Vanaf heden hebben we onze vloeibare A-D3, Vitamine E + Se, B-complex en Multivitamine ook in handige 150 ml flesjes. Veel grote kwekers gebruiken dermate veel vloeibare vitaminen dat we steeds vaker de vraag kregen of we geen grotere verpakkingen hebben. Vandaar dat we vanaf nu al onze vloeibare vitaminen ook in 150 ml verpakking op voorraad hebben. U bent met deze flacons ook nog eens voordeliger uit!

Introductie Avis-Cibum.

Blonde pharmacist giving a drug box in a hospital

Pure kwaliteit is het beste ingrediënt voor succes.

Beste vogelliefhebber,

Tijdens de komende Zwolle Vogelmarkt op zaterdag 17 september in de IJsselhal te Zwolle zullen we de nieuwe voedingssupplementen van Avis-Cibum introduceren.
Wij introduceren op deze vogelbeurs onze nieuwe productenlijn voor Europese- & Volière vogels met een aantal specifieke producten als:

Lees meer…