We snappen hoe belangrijk is om uw vogels in goede conditie te houden. Daarom streven we ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te behandelen. Als u de bestelling via Ideal of Bancontact heeft betaald streven we ernaar om dezelfde en uiterlijk de volgende werkdag uit te leveren. In de praktijk betekend dit dat u meestal binnen twee werkdagen uw bestelling in huis heeft. Al onze pakketten worden in Nederland en België verstuurd via PostNL. Wij verstrekken niet standaard een track and trace code. Wilt u deze graag hebben om rekening te houden met de bezorgtijd, mail of bel ons dan even en wij zorgen voor de track and trace code van uw bestelling. Voor spoed bestellingen kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen, wij proberen dan de zelfde dag nog het pakket naar uw te versturen. Indien één van de bestelde producten niet op voorraad is, kan het zijn dat de bestelling een moment later verzonden wordt. Voor de exacte levertijd kunt u altijd even telefonisch contact opnemen.

Als klant van onze webwinkel www.aviscibum.nl heeft U het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.

Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aviscibum.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Für unsere Kunden aus Deutschland:

Unsere Produkte werden zum Deutschen Posttarif geliefert.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren